nedelja, 27. april 2014

Vulkanizerstvo in poceni pnevmatike v AC Velič

Vulkanizerstvo
Vulkanizerstvo je poleg vseh standardnih storitev, kot so servis vozila, popravila okvarjenih vozil, računalniška optika podvozja in diagnostika itd., v redni ponudbi Avto centra Velič. Zavedati se je namreč treba, da je vulkanizerstvo oziroma vulkanizerske storitve pomemben del rednega vzdrževanja vašega vozila in so lahko posledice zanemarjanja pnevmatik zelo neprijetne, če ne celo usodne. V Avto centru Velič smo vam v delovnem času na voljo za različna vprašanja in strokovno svetovanje v zvezi z vašim jeklenim konjičkom. Obenem pa vas zaradi bolj tekočega dela in čim manj čakanja vljudno naprošamo, da se za servise ali druge storitve (vulkanizerstvo) predhodno najavite.

Zakaj so kakovostne vulkanizerske storitve tako pomembne


Vulkanizerstvo je le ena izmed dejavnosti, ki je nujna, da katero koli cestno vozilo deluje tako, kot je treba. Žal naše izkušnje kažejo, da mnogi vozniki redno skrbijo za motor, zavore, amortizerje in druge dele vozla, medtem ko na pnevmatike kar pozabijo. A ravno vulkanizerstvo je tisto, ki se ukvarja z delom vozila, ki predstavlja edini stik avtomobila s podlago, po kateri se vozimo. Zato je pomembno, da so pnevmatike v dobrem stanju in redno pregledane. V AC Velič se lahko pohvalimo, da imamo na razpolago izjemno poceni pnevmatike svetovno priznanih proizvajalcev, ki vam jih seveda tudi zamenjamo.

Vulkanizerstvo, avtopralnica in servis avtomobila na enem mestu


V AC Velič vam nudimo prav vse, kar vaš avto potrebuje – redne servise, popravila v primeru okvar, vzdrževanje in vulkanizerske storitve. V sodobnem svetu je namreč čas pomembna dobrina, ki nam je žal vedno primanjkuje. Zakaj bi torej avto najprej peljali na servis, potem v vulkanizerstvo in nazadnje še v avtopralnico – na tri različna mesta, če vam to lahko zagotovimo na enem samem kraju? Če ste na tesnem s časom, bomo vaše pnevmatike pregledali vsaj dvakrat letno – jeseni in pomladi ob menjavi – ter vas opozorili, ko bo čas za nakup novih. Ker se vulkanizerstvo AC Velič ukvarja tudi s prodajo, vam bomo pomagali pri izbiri poceni pnevmatik, ki bodo kakovostne in varne obenem.

Ni komentarjev:

Objavite komentar