torek, 18. december 2012

Hitri servis – hiter in ugoden redni servis avtomobila

Če želite, da bo vaše vozilo brezhibno delovalo, poskrbite za redni servis avtomobila. Žal še vedno velja, da se vse več voznikov temu izogiba, dokler ni povsem neizbežno, čeprav strokovnjaki jasno priporočajo redni pregled vozila.  Dejstvo je namreč, da varno vožnjo in dolgotrajno delovanje vašega avtomobila lahko zagotovi le redni servis. Cena ki jo plačate, če s pregledom odlašate, je zanesljivo višja, kot če se odločate za hitri redni servis avtomobila.  Med drugim z rednimi hitrimi servisi sproti odpravljate napake in tako podaljšujete življenjsko dobo vozila.




Avtoservis AC Velič – kakovosten hitri servis Ljubljana


Bi radi opravili hitri redni servis avtomobila, pa ne veste, na koga se obrniti? Se sprašujete, kaj je tisto, na kar morate biti pozorni, ko se odločite za redni servis? Cena je brez dvoma eden od dejavnikov, še pomembnejša pa je strokovnost ekipe, ki bo pregledovala vaš avto. Hitri servis Ljubljana vam ponuja ravno to: visoko strokovno usposobljen kader, ki bo pregled vozila opravila vestno in kakovostno. S pomočjo sodobne opreme bo vozilo brezhibno, tako da boste lahko na cesti brez skrbi, da bi prišlo do okvar, ki so posledica pomanjkljive skrbi za vašega jeklenega konjička.

Hitri servis – redni servis, nizka cena


Če bi radi prihranili pri stroških za redni servis avtomobila in se hkrati brezskrbno vozili z njim, vam  AC Velič hitri servis Ljubljana priporoča, da svoj avto večkrat na leto pripeljete na t. i. hitri redni servis avtomobila. Tako vaš avto redno pregledujejo naši usposobljeni strokovnjaki, in sproti odpravljajo manjše pomanjkljivosti, kar pomeni, da s hitrim servisom preprečite večje poškodbe in napake, ki so lahko posledica dalj časa trajajočega zanemarjanja drobnih nepravilnosti. Po 100.000 prevoženih kilometrih pa  hitri servis ne zadošča več, zato morate opraviti veliki redni servis. Cena je v skupnem seštevku vsekakor ugodnejša, avtu pa občutno podaljšate življenjsko dobo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar