ponedeljek, 20. junij 2016

Gume (Ljubljana, Šentvid) | profesionalna, poceni in hitra montaža gum

Kakovostne in ugodne letne ter zimske gume (Ljubljana): prodaja in montaža

Gume Ljubljana-Šentvid
Dvakrat na leto napoči čas, ko naj bi vaš avto dobil novo »obutev«  – gume. Ljubljana je mesto, kjer težav z iskanjem profesionalnega ponudnika storitve zagotovo ne boste imeli. V AC Velič, lociranem v Ljubljani, gume zamenjamo hitro in ugodno, dolgoletne izkušnje na tem področju pa nam omogočajo, da je storitev izvedena brezhibno.


Ustrezne gume so ključne za varno in udobno vožnjo

Medtem ko namestitev zimskih gum narekuje zakon (vozilo mora biti namreč vsako leto z njimi opremljeno najpozneje do 15. novembra), pa predpisa o nujni uporabi letnih gum v toplejših mesecih naša zakonodaja ne pozna. Razlogi za uporabo ustrezne zimske opreme so poleg tega na prvi pogled tudi precej bolj očitni; poledenelo, mokro ali zasneženo cestišče seveda pomeni tudi povečano varnostno tveganje, zato je namestitev zimskih gum v prvi vrsti namenjena zagotavljanju ustrezne varnosti za udeležence v prometu. Vse to pa še ne pomeni, da niso potrebne tudi letne gume. Uporaba zimskih gum tudi v poletni vročini namreč pomeni, da se bodo te hitreje obrabile in v naslednji sezoni verjetno ne bodo več uporabne v zimskem času.


Celostna oskrba vašega vozila v Avtocentru Velič, Ljubljana

Gume, prilagojene vašemu jeklenemu konjičku in letnemu času, lahko po ugodni ceni kupite v našem avtocentru v Ljubljani. Gume pa nato seveda tudi ustrezno montiramo (po želji lahko namestimo tudi vaše lastne gume). Ljubljana (Šentvid) pa je tudi pravi kraj za druge storitve, povezane z vašim avtomobilom. V AC Velič namreč poskrbimo tudi za servis, ki zajema številna dela, ki bodo povečala vašo varnost in vam zagotovila popolno udobje med vožnjo. AC Velič, najboljše gume v Ljubljani.

Ni komentarjev:

Objavite komentar